TAXI - AVION - BICICLETE

ZBOR DE AGREMENT
Destinatii pe aripile vantului, din Targu-Mures

Adauga un plus de aventură transformand vizitarea atractiilor locale sau zonale intr-o experientă de neuitat! Hotel Concordia iti pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria aeronave usoare pentru a survola minunatele panorame ale judetului Mures atat pentru zboruri de agrement, cat si in interes de afaceri.

Portofoliul disponibil cuprinde aeronavele EuroStar, SportStar, Socata TB si elegantul bimotor Piper PA-34 Seneca, o veritabilă limuzină zburătoare.

Tarifele de inchiriere incep de la 50 EUR/oră.
Cateva dintre pachetele de zbor prestabilite le detaliem mai jos:

Destinatie / Durată / Pret

Cluj / 1 h / 180 EUR
Sibiu / 1 h / 230 EUR
Brasov / 1 h 20 min / 250 EUR
Rasnov / 3 h / 300 EUR
Oradea / 2 h / 400 EUR
Timisoara, Arad / 2 h 20 min / 450 EUR
Iasi / 2 h 40 min / 500 EUR
Bucuresti / 2 h 45 min / 550 EUR
Constanta / 4 h 30 min / 850 EUR

Pentru alte destinatii sau variante de trasee, contactati-ne, si vă vom transmite o ofertă personalizată.

Originalitate si confort exclusivist
TRANSFER cu unicul taxi Tesla Model S din Romania

Fie că vrei să te plimbi prin oras pentru a-l admira, ai o intalnire de afaceri, o deplasare in altă localitate, sau pur si simplu doresti să te bucuri de zilele petrecute in Targu-Mures fără grija condusului, Hotel Concordia iti oferă oportunitatea de a circula cu unicul taxi Tesla Model S din Romania.
Alege „verde”,confortabil si exclusivist, pentru transfer de la aeroport, turul orasului Targu-Mures, călătorii turistice, deplasări de afaceri si, nu in ultimul rand, economie de combustibil! La doar 3,20 lei/km.


Aventuri inedite pe 2 roti

Dacă esti pasionat de cicloturism sau, pur si simplu, doresti o experientă proprie si diferită, cu momente de liniste si deconectare in mijlocul naturii, inchiriază o bicicletă de la Hotel Concordia si porneste intr-o mini-aventură pe traseele consacrate din imprejurimi. Unele te vor duce la destinatii turistice din zona, iar altele sunt pur si simplu pentru o baie de verdeată si relaxare.

Solicită mai multe detalii privind ciclotraseele la receptia hotelului.