Hotelul

Hotel CONCORDIA este proiectat şi construit ţinând cont de cele mai noi tendinţe tehnologice, de design şi îndeplinind cele mai exigente criterii de clasificare pentru un hotel, proprietate în care veţi constata că există expertiza, profesionalismul şi atitudinea pe care o căutaţi de fiecare data într-un hotel de lux, cu personalitate.

Localizat în inima oraşului Târgu Mureş, în centrul financiar şi comercial a oraşului, clădirea istorică de peste 100 de ani a fost transformată în 2004 într-un hotel modern, cu un design minimalist.

Hotelul CONCORDIA, dezvoltat pe cinci nivele, prin completa reconstrucţie a unei clădiri istorice de patrimoniu de peste 100 de ani, are următoarele spaţii şi funcţiuni: 17 camere cu pat «king size», 11 camere cu paturi twin, două garsoniere «junior suite» (din care una cu facilităţi pentru persoane cu dezabilităţi locomotorii), patru apartamente de peste 60 mp fiecare, 3 săli de reuniuni din care una pentru 60 – 80 persoane, una pentru 30-40 persoane, o superbă sală pentru reuniuni executive de 16 – 20 persoane cu perete vitrat către Piaţa Trandafirilor, parcare subterană pentru 14 autoturisme, acces monitorizat cu sisteme de înaltă tehnologie.

La primul etaj, într-un spaţiu complet vitrat: o piscină, sală de masaj, jacuzzi, aparate fitness, pe acelaşi etaj salon de înfrumuseţare şi la parter un necesar «business corner».

Municipiul Târgu Mureş este situat pe unul dintre cele mai circulate şosele, drumul european E60, la o distanţă de 16 km de la Aeroportul Internaţional Transilvania.