Despre

CONCORDIA, PROBABIL HOTELUL CU CELE MAI INALTE SI SPATIOASE CAMERE DIN ORAS, ISI INCANTA OASPETII DE MAI BINE DE UN DECENIU CHIAR IN INIMA ISTORICA A ORASULUI TARGU MURES. 

CU O CAPACITATE DE 34 DE CAMERE DISTRIBUITE PE TREI NIVELE, HOTELUL PUNE LA DISPOZITIA CLIENTILOR 4 APARTAMENTE, 19 CAMERE CU PAT MATRIMONIAL SI 11 CAMERE DUBLE CU PATURI INDIVIDUALE. 

PERSOANELE CU DIZABILITATI SUNT BINEVENITE IN HOTELUL NOSTRU. HOTEL CONCORDIA PUNE LA DISPOZITIA ACESTORA CAMERE AMENAJATE SI DOTATE CORESPUNZATOR. ACCESUL IN SPATIILE DE CAZARE SE FACE CU LIFTUL. 

BINEINTELES, FIECARE CAMERA ARE MICUL DEJUN INCLUS, CE POATE FI SERVIT IN INCINTA RESTAURANTULUI SAU IN INTIMITATEA PROPRIEI CAMERE. 

CONSTRUIT CU BUN GUST SI RAFINAMENT, RESTAURANTUL HOTELULUI CONCORDIA POATE SA RASFETE CU USURINTA 50 DE PERSOANE, FIIND IDEAL PENTRU ORGANIZAREA UNOR PETRECERI PRIVATE, ONOMASTICI, EVENIMENTE CORPORATE SAU FESTIVE. 

BARUL AFLAT LA PARTERUL HOTELULUI ESTE O LOCATIE DINAMICA SI COCHETA, IDEALA PENTRU A VA IMPARTASI EXPERIENTELE, PENTRU A VA BUCURA DE LUMINA NATURALA A UNEI ZILE INSORITE, INSOTITA DE O CAFEA BUNA, O BAUTURA PARFUMATA SAU UN APERITIV GUSTOS.

IUBITORII DE INOT SE POT BUCURA DE PISCINA AFLATA LA ETAJUL INTAI AL HOTELULUI. DACA VA DORITI MAI MULT DE LA ZONA DE SPA DECAT O PISCINA, PUTETI INCERCA JACUZZI-UL SAU SAUNA INCALZITA CU ROCI VULCANICE. 

ETAJUL AL DOILEA GAZDUIESTE O SALA DE CONFERINTE, OPTIMA PENTRU UN WORKSHOP, SEMINAR, CONFERINTA SAU LANSAREA UNUI PRODUS, IN LIMITA A 60 DE PERSOANE. Cafeaua, ceaiul, apa si produsele de patiserie sunt elemente esentiale ale pauzelor de cafea si nelipsite de la orice eveniment organizat in cadrul hotelului Concordia. Aceste pauze de cafea se pot organiza in holul generos aflat in vecinitatea salii de conferinta, un spatiu cu multa lumina naturala, prevazut cu 4 mese rotunde si fotolii confortabile.

DOAMNELE POT BENEFICIA DE TRATAMENTE FACIALE LA SALONUL DE COSMETICA SITUAT LA ETAJUL 3 AL HOTELULUI SI SE POT INFRUMUSETA LA COAFORUL AFLAT LA ETAJUL INTAI. 

SIGURANTA OASPETILOR NOSTRI ESTE PE PRIMUL LOC, DE ACEEA, TOATE CAMERELE DIN INCINTA HOTELULUI SUNT ACCESIBILE DOAR PE BAZA DE CARTELA, IAR PARCAREA SUBTERANA ESTE SUPRAVEGHETATA VIDEO 24/7.