Despre

Situat in inima orasului, in centrul istoric al Targu Muresului, Hotelul Concordia isi incanta clientii de peste un deceniu. Emblematic pentru arhitectura neoclasica de la sfarsitul secolului al XIX-lea, grandiosul hotel de 4 stele se remarca de la distanta.

Imbinand fara cusur atmosfera luxurianta a Belle Époque cu evolutia tehnologica a secolului al XXI-lea, Hotelul Concordia isi intampina oaspetii cu 34 de camere spatioase si inalte. Distribuit pe trei niveluri, portofoliul de camere include 4 apartamente, 19 camere cu pat matrimonial si 11 camere duble cu paturi individuale.

Micul dejun este inclus in pachetul fiecarei camere, avand posibilitatea de a-l servi fie in incinta restaurantului nostru, fie in intimitatea propriei camere.

Intrucat dorim ca toti clientii nostri sa se poata bucura de sederea la Concordia, am acordat atentie persoanelor cu dizabilitati, oferind camere dotate corespunzator si acces facil cu liftul catre zonele de cazare si de relaxare.

Amenajat cu bun gust si rafinament, restaurantul Hotelului Concordia poate sa rasfete cu usurinta 50 de persoane, fiind totodata ideal pentru organizarea de petreceri private, onomastici, evenimente corporate sau festive.

Barul situat la parterul Hotelului este o locatie dinamica si cocheta, ideala pentru a va impartasi experientele, pentru a va bucura de lumina naturala a unei zile insorite, savurand o cafea de calitate superioara, o bautura aromata sau un aperitiv gustos.

Iubitorii de inot se pot bucura de piscina aflata la etajul intai al Hotelului. Iar daca doriti mai mult de la zona de SPA, puteti sa va destindeti in jacuzzi sau in sauna incalzita cu roci vulcanice.

Etajul al doilea gazduieste o sala de conferinte cu capacitatea de 60 de persoane, fiind ideala pentru a organiza un workshop, un seminar, o conferinta sau lansarea unui produs. Cafeaua, ceaiul, apa si produsele de patiserie sunt elemente esentiale ale pauzelor de cafea si nelipsite de la orice eveniment organizat in cadrul Hotelului Concordia. Aceste pauze de cafea se pot organiza in holul generos aflat in vecinatatea salii de conferinta, un spatiu inundat cu lumina naturala, prevazut cu 4 mese rotunde si fotolii confortabile.

Doamnele pot beneficia de masaj, tratamente faciale la salonul de cosmetica situat la etajul 3 al Hotelului si se pot infrumuseta la coaforul aflat la etajul 1.

Acordam importanta majora sigurantei oaspetilor nostri. Ca atare, toate camerele hotelului sunt accesibile numai pe baza de  cod de acces, iar parcarea subterana este supravegheata video 24/7 (contracost).