EVENIMENTE SOCIALE/CORPORATE

Situata la etajul 2 al hotelului, sala de conferinte a fost conceputa pentru a gazdui intalniri corporate, seminarii, lansari de produs, workshop-uri sau alte evenimente dedicate unui public mai restrans. Cu o capacitate de 60 de persoane, sala de conferinte dispune de un aranjament versatil, fiind adaptabila oricarui tip de eveniment. Printre dotari se numara: videoproiector, ecran de proiectie, microfon, flipchart, markere, acces wi-fi nelimitat, precum si asistenta personalizata pe intreaga durata a evenimentului. 

Atent la detaliu, personalul hotelului Concordia va fi un ajutor indispensabil atunci cand vine vorba de organizare, punandu-ti la dispozitie un coffee break imbelsugat si 5 tipuri de meniuri prestabilite pentru pauza de pranz. Pauzele de cafea sau de pranz pot fi organizate in holul din vecinatatea salii de conferinte, un spatiu inundat cu lumina naturala, prevazut cu 4 mese rotunde si fotolii confortabile, ideal pentru socializare sau intalniri mai restranse. 

Punem accent pe satisfactia clientului. Ca atare, meniurile alese pot fi personalizate potrivindu-le cu preferintele gastronomice ale invitatilor. 

Program:
Luni-duminica: 7:00-24:00

Pentru rezervari sau alte informatii, nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail: rezervari@hotelconcordia.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon: +40 771 215 015.