EVENIMENTE SOCIALE/CORPORATE

SituatA la etajul 2 al hotelului, sala de conferinte a fost conceputa pentru a gazdui intalniri corporate, seminarii, lansari de produs, workshop-uri sau alte evenimente dedicate unui public mai restrans. Avand o capacitate 60 de persoane, sala de conferinte dispune de un aranjament versatil, adaptabil oricarui tip de eveniment, fiind dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, microfon, flipchart, markere, wi-fi nelimitat, precum si asistenta personalizata pe toata durata evenimentului. 

Atenti la detaliu, personalul hotelului Concordia este un ajutor indispensabil atunci cand vine vorba de organizare, punand la dispozitia dumneavoastra un coffee break imbelsugat iar pentru pauza de pranz 5 tipuri de meniuri prestabilite. Pauzele de cafea sau pranz pot fi organizate in holul aflat in vecinatatea salii de conferinta, un spatiu cu multa lumina naturala, prevazut cu 4 mese rotunde si fotolii confortabile, ideal pentru socializare sau intalniri mai restranse. 

Punem accentul pe satisfactia clientului, de aceea meniurile pentru masa de pranz pot fi personalizate pentru a se potrivi cu paleta gastronomica a invitatilor dumneavoastra.

Program:
Luni-duminica: 7:00-24:00

Pentru rezervari sau daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail: rezervari@hotelconcordia.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon: +40 371 314.595 sau +40 265 260.602.