EXCELENTA EXISTA.

CELE MAI SPATIOASE CAMERE.
CELE MAI INALTE incaperi. 
CELe MAI GENEROASE PATURI. 
CHIAR IN inima orasului.

CAMERE

CAMERE

Paseste cu incredere pe covorul rosu!

IMPERIALE DAR DISCRETE, RAFINATE DAR CONFORTABILE, CENTRALE DAR INTIME, CAMERELE HOTELULUI CONCORDIA SUNT CASA TA DEPARTE DE CASA.

iti OFERim UN SPATIU UNDE POTI SA TE RELAXEZI, SA TE ODIHNESTI, SA LUCREZI SAU DOAR SA PRIVESTI RITMUL ALERT AL ZONEI ISTORICE TARGU MURES.

FII FARA GRIJA, tehnologia a adus ISTORIA la zi. CONCORDIA ITI OFERA CEL MAI RAPID WI-FI DIN ORAS!

VEZI CAMERELE

Perioada de cazare

Data sosirii
Data plecarii
Verifica disponibilitatea

RESTAURANT/BAR

RESTAURANT/BAR

Modern si intim, cu preparate atent selectionate si pregatite de bucatarul nostru cu o vasta experienta, restaurantul HOTELULui CONCORDIA IMBINA CU MAIESTRIE BUCATARIA TRADITIONALA CU CEA INTERNATIONALA. 

Cand seara te prinde inca alert, dar dornic de relaxare, ia loc la barul din incinta hotelului si priveste viata orasului Targu Mures! Cochet, insa indraznet, barul se incadreaza perfect in atmosfera aristocrata a hotelului si iti ofera o selectie rafinata de produse pentru toate gusturile.

VEZI DETALII

EVENIMENTE SOCIALE/CORPORATE

EVENIMENTE SOCIALE/CORPORATE

EVENIMENTUL TAU PRINDE VIATA LA CONCORDIA!

SALA DE CONFERINTe A HOTELULUI CONCORDIA A FOST CONCEPUTA CA SPATIU PRACTIC SI VERSATIL, IDEAL PENTRU INTALNIRI CORPORATE, SEMINARII, LANSARI DE PRODUSE SAU ALTE EVENIMENTE SOCIALE. 

Venim in intampinarea ta, punandu-ti la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru un eveniment de succes. Printre dotarile salii de conferinte ale hotelului Concordia se numara: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, microfon, markere, Wi-Fi nelimitat.

VEZI DETALII

SPA

Sanatatea fizica si mentala sunt esentiale pentru o viata echilibrata!

Destinde-te si mentine-ti conditia fizica, in liniste, la piscina acoperita din cadrul Hotelului, in timp ce sauna cu pietre vulcanice sau jacuzzi-ul te va deconecta de la vacarmul vietii cotidiene.

Te asteptam sa descoperi oaza de liniste din inima orasului Targu Mures!

Vezi detalii

Jurnal turistic