EXCELENTA EXISTA.

CELE MAI SPATIOASE CAMERE.
CELE MAI INALTE CAMERE. 
CEL MAI GENEROS PAT. 
CHIAR IN CENTRU.

CAMERE

CAMERE

Paseste cu incredere pe covorul rosu!

IMPERIALE DAR DISCRETE, RAFINATE DAR CONFORTABILE, CENTRALE DAR INTIME, CAMERELE HOTELULUI CONCORDIA SUNT CASA TA DEPARTE DE CASA.

CAMERELE HOTELULUI CONCORDIA OFERA UN SPATIU UNDE POTI SA TE RELAXEZI, SA TE ODIHNESTI, SA LUCREZI SAU DOAR SA PRIVESTI RITMUL ALERT AL ZONEI ISTORICE TARGU MURES.

FII FARA GRIJA, ISTORIA A TINUT PASUL CU TEHNOLOGIA! CONCORDIA ITI OFERA CEL MAI RAPID WI-FI DIN ORAS!

VEZI CAMERE

Perioada de cazare

Data sosirii
Data plecarii

RESTAURANT/BAR

RESTAURANT/BAR

Modern si intim, cu preparate atent selectionate si pregatite de catre un bucatar cu o vasta experienta, restaurantul HOTELULui CONCORDIA IMBINA CU MAIESTRIE BUCATARIA TRADITIONALA CU CEA INTERNATIONALA. CE FACI DACA TE PRINDE SEARA INCA IN RITM ALERT DAR DORNIC DE RELAXARE? IA LOC LA BARUL DIN INCINTA HOTELULUI SI PRIVESTE VIATA ORASULUI TARGU MURES. COCHET DAR INDRAZNET, BARUL SE INCADREAZA PERFECT IN ATMOSFERA ARISTOCRATA A HOTELULUI.

VEZI DETALII

EVENIMENTE SOCIALE/CORPORATE

EVENIMENTE SOCIALE/CORPORATE

EVENIMENTUL TAU PRINDE VIATA LA CONCORDIA! SALA DE CONFERINTA A HOTELULUI CONCORDIA A FOST CONCEPUTA CA UN SPATIU PRACTIC SI VERSATIL, IDEAL PENTRU INTALNIRI CORPORATE, SEMINARII, LANSARI DE PRODUSE SAU ALTE EVENIMENTE SOCIALE. Videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, microfon, markere, wi-fi nelimitat sunt doar cateva din dotarile salii de conferinte Concordia.

VEZI DETALII

SPA

SANATATEA FIZICA SI MENTALA SUNT ESENTIALE PENTRU O VIATA ECHILIBRATA! Piscina este modalitatea ideala de a va mentine conditia fizica, in timp ce sauna cu pietre vulcanice sau jacuzzi-ul, de a va deconecta de la vacarmul vietii cotidiene. TE ASTEPTAM SA DESCOPERI OAZA DE LINSITE DIN INIMA ORASULUI TARGU MURES!

Vezi detalii