RESTAURANT/BAR

TE INVITAM LA UN MIC DEJUN EXACT PE GUSTUL TAU! O ADEVARATA DESFATARE PENTRU GURMANZI! BUCATARUL NOSTRU ITI VA PREGATI PREPARATE VARIATE DIN INGREDIENTE ATENT SELECTIONATE, UN MELANGE INTRE TRADITIONALUL TRANSIVANIAN SI BUCATARIA INTERNATIONALA. FIE CA ALEGI SA SAVUREZI MICUL DEJUN IN INCINTA RESTAURANTULUI NOSTRU SAU SA-L SERVESTI IN INTIMITATEA PROPRIEI CAMERE, SUNTEM PREGATITI SA-TI SATISFACEM ORICE CAPRICIU CULINAR!

MOMENTELE IMPORTANTE SI SPECIALE SE SERBEAZA LA RESTAURANTUL CONCORDIA! CORPORATE SAU PERSONAL, PREPARATELE SERVITE IMPREUNA CU AMBIANTA DE 4 STELE ITI PERSONALIZEAZA EVENIMENTUL ASA CUM ITI DORESTI.

RELAXAREA O GASESTI IN CADRUL BARULUI COCHET AL HOTELULUI. MUZICA AMBIENTALA, UN CEAI PARFUMAT SI O PRAJITURA RAFINATA SUNT RETETA DESAVARSITA PENTRU O SEARA LISNISTITA, DEPARTE DE VACARMUL VIETII, DAR DESTUL DE APROAPE DE EPICENTRUL DISTRACTIEI.

PROGRAM BAR: 

LUNI-DUMINICA: 7:00-24:00

PROGRAM mic dejun:

LUNI-VINERI: 7:00-10:00

SAMBATA-DUMINICA: 8:00-11:00

PENTRU REZERVARI SAU DACA AVETI INTREBARI, NU EZITATI SA NE scrieti LA ADRESA DE E-MAIL: REZERVARI@HOTELCONCORDIA.RO sau sa ne contactati la NUMERELE DE TELEFON: +40 371 314.595 SAU +40 265 260.602.