RESTAURANT/BAR

TE INVITAM LA UN MIC DEJUN EXACT PE GUSTUL TAU! O ADEVARATA DESFATARE PENTRU GURMANZI! BUCATARUL NOSTRU ITI VA PREGATI cu maiestrie o gama variata de PREPARATE DIN INGREDIENTE ATENT SELECTIONATE, UN MELANj INTRE TRADITIONALUL TRANSIVANeAN SI BUCATARIA INTERNATIONALA. FIE CA ALEGI SA SAVUREZI MICUL DEJUN IN INCINTA RESTAURANTULUI NOSTRU SAU SA-L SERVESTI IN INTIMITATEA PROPRIEI CAMERE, SUNTEM PREGATITI SA-TI SATISFACEM ORICE CAPRICIU CULINAR!

marcheaza MOMENTELE IMPORTANTE SI SPECIALE LA RESTAURANTUL CONCORDIA! CORPORATE SAU PERSONAL, PREPARATELE SERVITE in AMBIANTA DE 4 STELE ITI PERSONALIZEAZA EVENIMENTUL CUM DORESTI.

ofera-ti o clipa de relaxare la BARUL COCHET AL HOTELULUI. MUZICA AMBIENTALA, UN CEAI PARFUMAT SI O PRAJITURA RAFINATA SUNT RETETA DESAVARSITA PENTRU O SEARA LINISTITA, DEPARTE DE VACARMUL VIETII cotidiene, DAR suficient DE APROAPE DE EPICENTRUL DISTRACTIEI.

PROGRAM BAR: 

LUNI-DUMINICA: 7:00-24:00

PROGRAM mic dejun:

LUNI-VINERI: 7:00-10:00

SAMBATA-DUMINICA: 8:00-11:00

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR SI A PERSONALULUI, AM IMPLEMENTAT MENIUL DIGITAL SAVOR.
Cu o simplă scanare a codului QR cu camera telefonului, oaspeții nostri vor păși online pe tărâmul savorilor și preparatelor din meniul CONCORDIA! 
Pentru detalii despre preparatele noastre consultati Meniul digital Concordia

PENTRU REZERVARI SAU alte informatii, NU EZITATI SA NE scrieti LA ADRESA DE E-MAIL: REZERVARI@HOTELCONCORDIA.RO sau sa ne contactati la NUMERELE DE TELEFON: +40 371 314.595 SAU +40 265 260.602 SAU +40 771 215.015