RESTAURANT/BAR

TE INVITAM LA UN MIC DEJUN EXACT PE GUSTUL TAU! O ADEVARATA DESFATARE PENTRU GURMANZI! BUCATARUL NOSTRU ITI VA PREGATI cu maiestrie o gama variata de PREPARATE DIN INGREDIENTE ATENT SELECTIONATE, UN MELANj INTRE TRADITIONALUL TRANSIVANeAN SI BUCATARIA INTERNATIONALA. FIE CA ALEGI SA SAVUREZI MICUL DEJUN IN INCINTA RESTAURANTULUI NOSTRU SAU SA-L SERVESTI IN INTIMITATEA PROPRIEI CAMERE, SUNTEM PREGATITI SA-TI SATISFACEM ORICE CAPRICIU CULINAR!

marcheaza MOMENTELE IMPORTANTE SI SPECIALE LA RESTAURANTUL CONCORDIA! CORPORATE SAU PERSONAL, PREPARATELE SERVITE in AMBIANTA DE 4 STELE ITI PERSONALIZEAZA EVENIMENTUL CUM DORESTI.

ofera-ti o clipa de relaxare la BARUL COCHET AL HOTELULUI. MUZICA AMBIENTALA, UN CEAI PARFUMAT SI O PRAJITURA RAFINATA SUNT RETETA DESAVARSITA PENTRU O SEARA LINISTITA, DEPARTE DE VACARMUL VIETII cotidiene, DAR suficient DE APROAPE DE EPICENTRUL DISTRACTIEI.

PROGRAM BAR: 

LUNI-DUMINICA: 7:00-24:00

PROGRAM mic dejun:

LUNI-VINERI: 7:00-10:00

SAMBATA-DUMINICA: 8:00-11:00

Vezi meniuri: MENIU A LA CARTE (MIC DEJUN) / MENIU RESTAURANT / MENIU BAR/TERASA

PENTRU REZERVARI SAU alte informatii, NU EZITATI SA NE scrieti LA ADRESA DE E-MAIL: REZERVARI@HOTELCONCORDIA.RO sau sa ne contactati la NUMERELE DE TELEFON: +40 371 314.595 SAU +40 265 260.602.