TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.hotelconcordia.ro.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.hotelconcordia.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
SC HOTEL CONCORDIA SRL (denumita in continuare CONCORDIA S.R.L.), detine site-ul www.hotelconcordia.ro.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea CONCORDIA S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.
Intregul continut al site-ului www.hotelconcordia.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CONCORDIA S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea CONCORDIA S.R.L.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CONCORDIA S.R.L.
CONCORDIA S.R.L. nu va acorda nicio garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel,Hotel CONCORDIA S.R.L. nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele CONCORDIA S.R.L., preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.hotelconcordia.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea CONCORDIA S.R.L. in lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
CONCORDIA S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze CONCORDIA S.R.L. prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, acestea au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), la modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile CONCORDIA S.R.L., dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau a produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

MODALITATI DE PLATA. CUM PLATESC?

Cash, online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau prin vouchere de vacanta.

In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la detinatorul de card!

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CONCORDIA S.R.L. utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
CONCORDIA S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul www.hotelconcordia.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CONCORDIA S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre CONCORDIA S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de CONCORDIA S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
CONCORDIA S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.